‘’Waarom Meldpuntgrond uw grondstromen met passie optimaliseert’’

20150406 092032meldpuntgrond logo skyline 800x800

Meldpuntgrond is voortgekomen uit onze ervaring met Ster Projects, door voortdurend op zoek te zijn naar optimalisaties. Met Ster Projects doen wij dit voor projecten, Meldpuntgrond doet dit voor uw grondstromen. Doordat er zowel bij Meldpuntgrond als bij Ster Projects mensen werken met jarenlange ervaring in de GWW- en grondsector, weten wij dat de afzet van de grondstromen een belangrijke rol speelt in het aannemen van een werk.

Met Meldpuntgrond bekijken wij de best mogelijke optie voor de afzet van uw grond- en grondstoffen. Dit doen wij door middel van bijvoorbeeld; vroegtijdig meekijken met de opdrachtgever naar zowel de milieu hygiënische en civieltechnische kwaliteit van het materiaal.

Tevens zijn wij door het overnemen van grondmonitor begin dit jaar, in staat om grondstromen efficiënt aan elkaar te koppelen. Door deze tool is de kans voor u nog groter om een perfecte match te vinden voor uw grondstromen. Deze mogelijkheid is voor u gratis te gebruiken door te klikken op de afbeelding aan de rechterzijde. 

De optimalisatie die wij voor u proberen te realiseren is niet alleen goed voor de portefeuille maar ook voor mens en milieu. Door efficiëntie weten wij de transportbewegingen aanzienlijk te verminderen dat lijdt tot Co2 reductie.

Verder kunnen wij u van dienst zijn met alle mogelijke milieu- en civieltechnische keuringen van grond- en bouwstoffen. Ook kunnen wij u adviseren in de huidige wet- en regelgeving conform Besluit Bodemkwaliteit en Regeling Bodemkwaliteit.